North Sydney Apartment Design + Renovation

 

The brief for this high rise apartment in North Sydney was to redesign the apartment layout to create an open plan light-filled apartment.

The apartment was stripped back to the bare bones to open it up to different design possibilities.

A bedroom was sacrificed to create a light-filled kitchen and dining space.

The main bathroom and ensuite bathroom both had tiny tiny shower spaces they were combined to accommodate a double shower accessed by both bathrooms.

The walk-in robe was redesigned boasting double hanging space and central drawers.

The lighting designed to create different lighting scenarios throughout the apartment.

The interior finishes and soft furnishings overlay the design to create comfortable and inviting spaces to retreat to from the hustle of the city streets below.