Crows Nest Penthouse Apartment

 

The entrance styled with a large oval mirror offset to interconnect with the living space and add length to the entrance. Assorted wooden Muuto Dot shaped coat hooks add colour and offset the space.

The monochromatic scheme was chosen as a backdrop to expand the feeling of space and resonate with the clients’ inner-city lifestyle.

S fold curtains soften the interior and the translucent white blinds soften the light allowing the apartment to feel bright during the day and cosy and private at night.

The spaces were challenging. The seating was arranged so that it was accessible from 3 strategic points. Open to allow access from the entrance, the balcony and the kitchen.

The Balcony space was divided with different sized potted plantings to break up the space.